Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Saudi Arabien har kig på Ansu Fati

Transfermarked - 20. oktober 2023




Ansu Fati har aldrig rigtig været den samme i FC Barcelona siden han blev alvorligt skadet i en kamp mod Real Betis i 2020. Siden har han kæmpet hårdt for at komme ind i varmen igen, men han har aldrig ramt det høje niveau, som han ellers viste inden han blev lagt ned af skader.

I sommers valgte Barca at acceptere et lejetilbud fra engelske Brighton, og det endte også med at Ansu Fati accepterede tilbuddet og derfor fløj han til England, hvor han nu har været i et par måneder. Han kæmper dog stadig med at bevise, at han er god nok til at spille i FC Barcelona. Det er hans drøm og mål, at spille for klubben - men indtil videre tyder intet på, at han vender tilbage for at spille for klubben.



Avisen Sport erfarer, at Barca kræver et højere niveau fra Ansu Fati i Brighton før klubben og trænerstaben vil køre ham ind i planerne igen. Niveauet indtil videre har ikke været højt nok, og det har Saudi Arabien planer om at lukrere på. Således har flere klubber fra Saudi Arabien henvendt sig til Barca og at meddele klubben, at de er interesseret i Ansu Fati.

Folk omkring Ansu Fati har det blandet med et muligt skifte til Saudi Arabien; nogle mener, at det er en god mulighed mens andre mener det bør udelukkes. Selv ser Ansu Fati det ikke som en mulighed i dag, men han vil ikke lukke døren for et fremtidigt skifte.

Ansu Fati har kontrakt i FC Barcelona til 2027, så det koster stadig knaster hvis en klub skal købe ham fri ved at gå udenom frikøbsklausulen på 7,4 milliarder kroner. I Barca mener man stadig, at det er for tidligt at tale om et salg, da sæsonen er lang og fordi, at Ansu Fati har masser af tid til at ramme sit høje niveau. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Saudi Arabien har kig på Ansu Fati

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder