Annonce


Annonce

Annonce

Xavi overrasket over Nachos strafreducering

La Liga - 21. oktober 2023
Nacho leverede en benhård tackling mod Girona i slutminutterne af Real Madrids kamp mod catalanerne, hvor madrilenerne allerede havde sikret sejren. Det gav ham et rødt kort og senere kom det blev, at man måtte en tur på lægterne i tre kampe. Men Real Madrid valgte at appellere.

I denne uge kunne dommerkomitéen så kigge appellen igennem og her kom de frem til den konklusion, at Nacho egentlig kun skulle have to kampes karantæne og dermed bliver han lige præcis klar til at spille med i El Clásico. Det kommer som en overraskelse for Xavi, som brugte Lewandowskis straf til at sammenligne med. Lewandowski rørte sin næse på vej ud af banen mod Osasuna og fik tre kampes karantæne, som ikke blev reduceret. Der var altså ikke tale om en voldsom tackling.- Det er et spørgsmål for dommerkomitéen. Det er overraskende. Vi appellerede Lewandowskis straf, og de lyttede ikke. Så helt ærligt - det overrasker mig. Som sportsmand og tidligere spiller er jeg overrasket over, at de har reduceret straffen og skiftet mening, sagde Xavi på sit pressemøde og fulgte op:

- Det var en meget voldsom tackling, hvor Nacho kunne have skadet en spiller. Vi fik ikke straffen (til Lewandowski) reduceret efter at han rørte sin næse. Det er overraskende, som jeg sagde. Barca gik endda hele vejen til CAS for at få straffen reduceret uden held.

Desuden har Sport erfaret, at Barca-truppens reaktion til den mildere straf var 'det er altid det samme'. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi overrasket over Nachos strafreducering

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder