Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Xavi opgiver ikke Joshua Kimmich

Transfermarked - 2. november 2023
I løbet af de kommende måneder vil der blive skrevet meget om Joshua Kimmich. Hans kontrakt i Bayern München udløber sommeren 2025, men han er ikke helt tilfreds i det tyske og overvejer at ikke at forlænge sin kontrakt med klubben. Det har igen fået Xavi og hans stab til at følge situationen nøje.

I sommers var Joshua Kimmich sammen med Martin Zubimendi den klare favorit til at tage over for Sergio Busquets på Barcas midtbane, men i stedet endte det med at klubben købte Oriol Romeu for 3,4 millioner euro. Til at starte med gjorde Romeu det udmærket, men han er faldet totalt igennem på det seneste og har svært ved at spille under pres.

Det så man senest mod Real Madrid, hvor han inden for fem minutter efter sin indskiftning mistede bolden to gange i farlige positioner fremfor at spille den sikre bold. Desuden skriver avisen Sport, at FC Barcelona overvejer at skille sig af med Romeu til sommer, og der er da heller ingen tvivl om, at klubben vil have mere kvalitet på den position. Romeu var ikke nogen prioritet, men var den eneste reelle mulighed. Romeu blev valgt over Dani Parejo.

Nu skriver avisen Mundo Deportivo, at Xavi ikke har opgivet af hente Joshua Kimmich. Og med de seneste nyheder kommer der helt sikkert til at blive sat gang i rygtemøllen - for Kimmich var også åben for et skifte i sommers, men endte med at blive i Bayern München. Han er i dag 28 år og fylder 29 til februar, så der er stadig masser af fodbold i ham.

Joshua Kimmich spillede 55 kampe for RB Leipzig før han i 2015 blev hentet til Bayern, hvor det siden er blevet til 362 kampe. Desuden har han 80 landskampe på CV'et for Tyskland. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Xavi opgiver ikke Joshua Kimmich

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder