Annonce


Annonce

Annonce

Oversigt: Barca rundede 200 mål under Xavi

Nyheder - 13. november 2023
FC Barcelona spillede igen ikke nogen mesterlig kamp og kom endda bagud efter bare 18 sekunder selvom samtlige dage op til opgøret havde gået på, at catalanerne endelig skulle tilbage på sporet og man får ikke en bedre mulighed end en hjemmekamp mod et hold fra den lave del af tabellen.

Ikke desto mindre måtte Barca kæmpe hårdt for det og det lykkedes også i sidste ende at snuppe de tre point, da Robert Lewandowski headede Koundés indlæg i kassen til 1-1 og senere sikrede føringen og sejren på et straffespark begået mod indskiftede Ferran Torres. Målet fra pletten var samtidig mål nummer 200 siden Xavi overtog trænerrollen i FC Barcelona.

Det har taget 107 kampe for Barca at runde 200 mål under Xavi. På samme tid har holdet lukket 103 mål ind hvilket denne sæson har bidraget til, da man i var utroligt solide i defensive i sidste sæson - specielt i La Liga. Lewandowski scorede faktisk også Barcas mål nummer 100 under Xavi, da Barca slog Athletic Bilbao med 4-0 tilbage i oktober 2022.

Barcas topscorere under Xavi
Lewandowski: 41
Ferran Torres: 19
Pedri: 13
Aubameyang: 13
Ansu Fati: 12
Raphinha: 12
Dembélé: 10

Barca har vundet 67 ud af 107 kampe under Xavi mens 19 er blevet spillet uafgjort og 21 er endt i et nederlag. Ter Stegen og Gavi har spillet flest kampe med henholdsvis 102 og 97 kampe. Ter Stegen er utvivlsomt fast mand mellem stængerne så det giver rigtig god mening mens Gavi har været god til at passe på sig selv og undgå skader og samtidig har han bidraget så godt, at han er blevet fast mand. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Oversigt: Barca rundede 200 mål under Xavi

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder