Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Sådan starter Barca mod Rayo

La Liga - 25. november 2023
I dag klokken 14 er FC Barcelona tilbage på banen. Catalanerne og madrilenerne fra Rayo Vallecano har fået tildelt det tidlige spilletidspunkt denne lørdag og for Xavi har optakten til nok den sværeste kamp for ham som træner ikke været særlig optimal.

Xavi har nemlig ikke formået at føre Barca til sejr siden han landede i klubben for over to år siden. Rayo har været en stor stopklods for ham og op til kampen i Vallecas i dag har optakten ikke været så god, som han nok havde håbet. Gavi blev korsbåndsskadet i kamp for Spanien mens Ter Stegen slet ikke nåede at komme i spil for Tyskland grundet en skade. De begge er ude af opgøret.

Derudover spillede Gündogan atter engang landsholdsfodbold. Han har nærmest ikke fået en pause siden i sommers og desuden har han ikke for alvor ramt niveau i Barca. Frenkie de Jong er tilbage i truppen, men efter at have siddet ude i adskillige uger er han næppe i topform.

Hos Sport tror man på, at De Jong trods alt starter inde sammen med Pedri og Gündogan mens Cancelo og Baldé tager sig af backerne. Baldé har været langt fra sit topniveau de seneste to måneder og har endda startet på bænken i adskillige tilfælde. I midterforsvaret må det formodes, at Araujo får en pause efter en lang tur til Sydamerika og rigeligt med spilletid for Uruguay. Koundé og Martinez ventes at indlede kampen - naturligvis med Iñaki Peña på kasse.

FC Barcelonas forventede startopstilling
Peña, Cancelo, Koundé, Martinez, Baldé, Pedri, Gündogan, De Jong, Ferran, Lewandowski og Felix

Ligesom Araujo har Raphinha også været på en lang tur til Sydamerika og det ligner derfor en startplads til Ferran Torres. Kampen mod Rayo afvikles klokken 14 på TV2 Sport X. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Sådan starter Barca mod Rayo

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder