Annonce


Annonce

Annonce

Statistik: Så dårlige er Barca mod Rayo

La Liga - 25. november 2023
Rayo Vallecano er på papiret et hold, som Barca 10 ud af 10 gange skal køre over, men som bekendt fungerer fodbolden heldigvis ikke på den måde. Rayo er et af de hold, som i nyere tid giver store problemer for Barca - og i dag klokken 14 skal de to mandskaber mødes igen og det bliver næppe let for Xavi og hans tropper.

Efter en trættende tur med landsholdet er spillerne tilbage på klubplan og her skal de forsøge at holde fast i toppen af La Liga ved at besejre Rayo Vallecano. Godt nok er Barca store favoritter hvis man spørger bookmakerne, men inde på papiret har det bare vist sig, at madrilenerne ved hvordan man skal tackle catalanerne.

De seneste 5 indbyrdes kampe
Rayo Vallecano 2-1 FC Barcelona - april 23
FC Barcelona 0-0 Rayo Vallecano - august 22
FC Barcelona 0-1 Rayo Vallecano - april 22
Rayo Vallecano 1-0 FC Barcelona - oktober 21
Rayo Vallecano 1-2 FC Barcelona - januar 21


Som overblikket viser, så skal man helt tilbage til januar 2021 for at finde den seneste Barca-sejr mod Rayo Vallecano. Siden er det blevet til tre nederlag og kun én uafgjort. Så det er altså et madrilensk hold, der har overhånden mod catalanerne, og det bliver Xavis opgave i dag at sikre en perfekt taktisk plan samtidig med at spillerne rammer niveau.

Spørgsmålet er hvordan spillerne har det efter at have været afsted med landsholdet og mistet to af sine bærende spillere i Gavi og Ter Stegen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Statistik: Så dårlige er Barca mod Rayo

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder