Annonce


Annonce

Annonce

Stilling: Barca er faldet ned på fjerdepladsen

La Liga - 26. november 2023
FC Barcelona spillede deres La Liga-kamp nummer 14 denne sæson i går, da de på udebane mødte Rayo Vallecano, som catalanerne endnu ikke har prøvet at slå med Xavi ved roret. Det skete heller ikke i går - og faktisk var der ingen Barca-spillere, som kom på måltavlen, men et selvmål af Rayo hjalp Barca til ét point.

Kort tid efter skulle Atletico Madrid hjemme på Metropolitano have besøg af Mallorca, og her løb madrilenerne med alle tre point hvorfor de rykker op på samme antal point som Barca, men snupper samtidig tredjepladsen og henviser Barca til fjerdepladsen. Desuden har Atletico Madrid en kamp i hånden, så det var et ualmindeligt trist resultat, som Xavis og hans tropper fik i går.

Generelt set har spillet ikke været godt for Barca i denne sæson. Kamp efter kamp er det svært at se, hvad den egentlig plan er og kamp efter kamp ser man hvor svært det er for Barca at dirigere defensive hold op. Atletico Madrid, Real Madrid og Girona har scoret flere mål end Barca indtil videre i denne sæson, men absolut ingenting er afgjort, da der trods alt resterer en god mængde kampe endnu.

Topstillingen i La Liga
1. Girona: 34 point
2. Real Madrid: 32 point
3. Atletico Madrid: 31 point
4. FC Barcelona: 31 point
5. Real Sociedad: 25 point
6. Athletic Bilbao: 24 point

Barca får dog mulighed for at slå hårdt tilbage i de kommende kampe. Efter opgøret i Champions League mod FC Porto skal holdet nemlig op mod netop Atletico Madrid og Girona - altså to hold, som ligger over catalanerne i stillingen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Stilling: Barca er faldet ned på fjerdepladsen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder