Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Sådan starter Barca mod FC Porto

Champions League - 28. november 2023
FC Barcelona har spillet dårligt og har hentet en masse skuffende resultater på det seneste. I Champions League lagde de godt fra land, men skuffede fælt, da de tabte til Shakhtar Donetsk i Hamborg. I aften er opgaven helt anderledes når det er FC Porto, som er modstanderen.

Op til kampen har Xavi måtte se Ter Stegen blive vejet for let og han kommer derfor ikke i aktion. Desuden er Gavi netop i dag blevet opereret i knæ og der kommer til at gå op til et år før vi ser ham igen. Til gengæld har Xavi fået Sergi Roberto tilbage, som dog ikke er det helt store plus, da han typisk set ikke får særlig meget spilletid.

Mod FC Porto erfarer avisen Sport, at Araujo, Koundé og Martinez alle starter på banen sammen med Cancelo i den bagerste kæde. På midten kommer De Jong direkte ind i startopstillingen sammen med Gündogan og Pedri. Her vurderes det, at Romeu er i så ringe forfatning i disse dage, at han ikke starter inde.

På toppen er Lewandowski selvskrevet uanset form og på kanterne kommer vi til at se Felix og Raphinha. Den officielle startopstilling lander omkring klokken 20 i aften - en times tid før kick off.

FC Barcelonas forventede startopstilling
Iñaki Peña, Araujo, Kounde, Iñigo Martinez, Cancelo, De Jong, Gündogan, Pedri, Raphinha, Joao Felix, Lewandowski Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Sådan starter Barca mod FC Porto

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder