Annonce


Annonce

Annonce

Barca overvejer nu endnu en spiller til januar

Nyheder: Af Marcus Grønbæk Jensen - 3. december 2023
For blot under 24 timer siden blev det annonceret, at Vitor Roque alligevel ankommer til Barca i januar transfer-vinduet. En nyhed, som mange Barca-fans er rigtig glade for. Selvom planen oprindeligt var at han først skulle ankomme til sommer, er det alligevel lykkedes at få ham bragt til klubben allerede i januar.

Men det ser ud til at Barca overvejer at hente endnu en spiller til klubben i det kommende transfervindue. Sport annoncerer at man i klubben angiveligt leder efter en midlertidig erstatning til midtbanen i forhold til at Gavi er ude resten af sæsonen. Planen skulle efter sigende være at hente en på lån i den resterende del af sæsonen.

Alle er dog ikke enige i den beslutning. Barcas sportsdirektør Deco mener nemlig at hvis en spiller hentes, hvor formålet er at han skal spille i seks måneder, vil han ikke være ligeså skarp som resten af truppen. Xavi presser dog på, da det er en signing han rigtig godt kunne tænke sig. Hvem der skulle være på tale er ikke angivet.

Det hele afhænger dog af, om man i tide når at sælge Barca Studios, hvor man håber at kunne skaffe 30 millioner euro ind. Salget er helt afgørende for om der er penge til at hente endnu en erstatning. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca overvejer nu endnu en spiller til januar

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder