Annonce


Annonce

Annonce

Vred Baldé stormede i omklædningsrummet

La Liga - 4. december 2023




Alejandro Baldé er kamp for kamp så småt ved at blive spillet ud af holdet og selvom Xavi har både Baldé og Alonso til rådighed som deciderede venstrebacks, så spiller Joao Cancelo på positionen selvom han er højreback og utvivlsomt blev hentet direkte ind for at spille på højrebacken.

Men Baldés form har været så nedadgående, at selv den spanske landstræner valgte at se bort fra ham ved seneste landsholdssamling. I går måtte Baldé så se skuffet til, da Xavi læste sin startopstilling op. Igen var det Cancelo, som blev foretrukket på venstrebacken og derfor måtte Baldé gå fra omklædningsrummet og direkte ud på bænken da kampen gik i gang.

Undervejs i anden halvleg blev Baldé bedt om at varme op med mulighed for at komme på banen, men Xavis planer ændrede sig og han følte ikke, at han alligevel fik brug for Baldé, som blev bedt om at sætte sig ned igen da opvarmningen var færdig. Det frustrerede Baldé så meget, at han ved slutfløjt valgte at storme ned i omklædningsrummet.

Baldé er kun 20 år, så han har mange år foran sig endnu, men historien går på, at klubben er bange for hans mentale tilstand i og med at hans form har været så nedadgående. Klubben forsøger at hjælpe ham og arbejder på højtryk for at han kan komme tilbage på sporet, men mod Atletico Madrid var der altså ikke behov for, at han skulle på banen og spørgsmålet er om han kommer det mod Girona. For Barca har en hel uge inden de skal i aktion igen og lige nu er det altså Cancelo, der er førstevalg på venstrebacken. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Vred Baldé stormede i omklædningsrummet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder