Annonce


Annonce

Annonce

Fortids Simeone: Men vi fik en uafgjort i 2014

La Liga - 4. december 2023
Diego Simeone er blandt de bedst betalte trænere i verden og har siddet i trænersædet hos Atletico Madrid siden 2011. Han har ført holdet til triumf i La Liga og har været med i Champions League-finalen, men én ting, som han bare ikke kan lede sit hold til, er triumf ude mod FC Barcelona.

Siden Simeone overtog jobbet i Atletico Madrid har han ikke forladt FC Barcelonas bane med en sejr. I aftes blev det heller ikke til nogen sejr, da Barca vandt 1-0 på et mål af Joao Felix, der er ejet af Atletico Madrid. Efter kampen blev Simeone spurgt ind til sin statistik ude mod Barca, og dette var hans svar:

- Måske betaler vi tilbage for den berygtede uafgjort i 2014, som vandt os ligaen, sagde Simeone til spørgsmålet om hvorfor hans hold aldrig har slået FC Barcelona på udebane. En uafgjort er det maksimale, som madrilenerne har hentet ude mod Barca under Simeone.

Men i 2014 var det også nok, da det gav Atletico Madrid ligatitlen mens mange i Barca følte sig snydt. Det var blandt andet netop den kamp, som den tidligere Barca-præsident Sandro Rosell brugte som eksempel i Negreira-sagen. Hvis Barca havde betalt dommerne, hvorfor blev de så snydt i så afgørende en kamp? Svaret er, at dommeren nok har set forkert og dømte til Atleticos fordel. Havde han fået penge under bordet, så havde han næppe dømt til Atletico Madrids fordel. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Fortids Simeone: Men vi fik en uafgjort i 2014

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder