Annonce


Annonce

Annonce

Barca haler en smule ind på Real Madrid

La Liga - 18. februar 2024
FC Barcelona fik denne weekend lukket en smule af hulet op til Real Madrid på toppen af La Liga. Catalanerne var på besøg hos Celta Vigo i aftes og formåede i tillægstiden at hente sejren, da Robert Lewandowski omsatte et straffespark begået på Lamine Yamal.

Dermed gik Barca tre point tættere på Real Madrid med syv points difference. I dag var der så lokalopgør i Madrid, da Rayo tog imod Real Madrid og her kom Real Madrid i front efter ganske få minutter ved Joselu, men før der var spillet en halv time fik Rayo udlignet på et straffespark. Dermed var alt lige og der var lagt op til en spændende time.

Selvom Real Madrid dominerede, havde flest skud, mest boldbesiddelse og skabte flest angreb, så var Rayo tættest på, men der kom ikke flere mål i kampen og dermed sluttede det hele 1-1 hvilket giver Barca en lille smule håb, da der nu er otte point mellem Barca og toppen. Der er fortsat 39 point at spille om, så selvom hullet er stort, så er det i den grad bedre end 10 points forskel.

I overtiden af kampen mellem Rayo og Real fik Dani Carvajal to gule kort på to minutter og måtte gå lidt tidligere i bad end sine holdkammerater. Dermed er han ude når Sevilla gæster Bernabeu i næste spillerunde, hvor Barca i samme spillerunde får besøg af Getafe.

Se stillingen i La Liga her

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca haler en smule ind på Real Madrid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder