Annonce


Annonce

Annonce

Topliste: Barca tjener mest på merchandise

Toplister - 20. februar 2024
Selvom FC Barcelona lige nu udbetaler mere end dobbelt så meget løn, som de egentlig må efter La Ligas seneste lønningsopdatering, så tjener de stadig flere penge end de andre topklubber når det kommer til salg af merchandise.

Der er et større hul fra Barca og ned til andenpladsen end der er fra andenpladsen til tredjepladsen. Barca topper solidt listen, som UEFA Financial Report har udgivet. Lige præcis 179 millioner euro tjener FC Barcelona på merchandise mens Real Madrid på andenpladsen tjener 155 millioner euro.

Højest indtjening på merchandise
1. FC Barcelona: 179 mio. euro
2. Real Madrid: 155 mio. euro
3. Bayern München: 147 mio. euro
4. Liverpool: 132 mio. euro
5. Manchester United: 130 mio. euro
6. PSG: 97 mio. euro
7. Arsenal: 89 mio. euro
8. Chelsea: 87 mio. euro
9. Juventus: 74 mio. euro
10. Tottenham: 74 mio. euro

Selvom det er en positiv liste for Barca, så er det ikke nok til at få klubben ud af det økonomiske rod, som lige nu befinder sig i klubben. Pt. betaler klubben over 500 millioner euro i lønninger mens La Ligas seneste opdatering af løngrænsen lyder på 204 millioner euro for FC Barcelona. Der er stadig et stort stykke arbejde forude, men at fansene fortsætter med at støtte klubben og at Barca stadig indtjener så mange penge på merchandise er helt sikkert positivt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Topliste: Barca tjener mest på merchandise

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder