Annonce


Annonce

Annonce

Barcas løngrænse falder markant

Nyheder - 21. februar 2024
Der var knap så gode nyheder for FC Barcelona i går, da La Liga kom med deres opdaterede liste for løngrænserne for hver klub. Her er FC Barcelonas løngrænse faldet hvilket betyder, at de får endnu sværere ved at følge financial fairplay.

FC Barcelonas livret i disse dage er gratis spillere, som er klar til at gå langt ned i løn for at spille for klubben. Frem mod sommer er vilkårene dog blevet endnu sværere, da La Liga netop har nedsat Barcas løngrænse. Før hed den 270 millioner euro årligt - nu hedder den 204 millioner euro.

Det betyder, at Barca tidligere kunne bruge 270 millioner euro på løn, men fremover er det kun 204 millioner euro. Dertil skal man huske, at den nuværene lønudgift for FC Barcelona er et godt stykke over 500 millioner euro. Netop af den grund har klubben stadig svært ved at holde alle tallene nede.

Klubben arbejder stadig på at få spillerne ned i løn og der er også udsigt til en sommer, hvor nogle spillere må ud af klubben for at gøre plads til nye spillere, der kommer ind på en lavere løn. Der er et stort arbejde forude for Joan Laporta og co. specielt efter gårsdagens nyhed om, at Barcas løngrænse er falet med næsten 70 millioner euro.

Til sammenligning har Real Madrid meget bedre styr på økonomien. De kan bruge 727 millioner euro på løn - både før og efter La Ligas opdatering af listen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barcas løngrænse falder markant

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder