Annonce


Annonce

Annonce

Et godt forsvar endte i skuffelse

Champions League - 22. februar 2024
FC Barcelona mødte i går Napoli i Champions League og her blev kampen indledt med klar dominans fra catalanernes side. De dominerede bolden, kontrollerede kampen og kom frem til et par muligheder, men de formåede ikke at omsætte til mål i starten af kampen.

Napoli overraskede til gengæld da det var ventet, at de ville komme mere offensivt til værks når det nu var deres hjemmebane. I stedet gik italienerne fra første halvleg uden at have haft et eneste skud. Og det er længe siden, at Barca har været så gode i forsvaret i Champions League.

Man skal helt tilbage til december 2016 før man finder seneste Champions League-kamp, hvor Barca ikke tillod modstanderen et eneste skud i første halvleg. Det var mod Borussia Mönchengladbach. Kigger man på knock out fasen i Champions League så skal man helt tilbage til 2011, hvor Barca formåede at holde Real Madrid fra fadet.

Med en god defensiv base mod Napoli ventede man blot på at angriberne ville slå til og det skete også efter en time, da Robert Lewandowski udnyttede Pedris gode aflevering til at score, men da Napoli endelig fik trykket af senere i kampen, så gik deres skud også i mål. Napoli havde ét skud og det resulterede i mål.

Dermed står der 1-1 forud for returkampen, hvor alt fortsat er åbent. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Et godt forsvar endte i skuffelse

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder