Annonce


Annonce

Annonce

Barca møder Europas hovedstødskonger

La Liga - 24. februar 2024
I eftermiddag tager FC Barcelona hjemme på Montjuic imod madrilenerne fra Getafe. På papiret er der ingen tvivl om, at Barca er favorit og bookmakerne giver kun pengene 1,4 gange igen ved en Barca-sejr og 7,00 gange igen ved en Getafe-sejr.

Desuden er Getafe placeret midt i tabellen på en 10.-plads og der er ingen tvivl om, at de henter deres point på hjemmebane og ikke udebane. Kun én sejr er det blevet til i deres hidtil 13 udekampe mens de har hentet syv sejre på hjemmebane i 12 kampe. Men noget, som helt sikkert fylder i taktikken for Xavi er indlæg.

Getafe må ikke komme til indlæg. Der skal undgås at give hjørnespark og frispark tæt på feltet. For er der nogen, som score på hovedstød, så er det Getafe. Intet hold har formået at score på flere hovedstød end Getafe i denne sæson - og her tæller vi samtlige hold i Europas top 5 ligaer.

12 gange har Getafe scoret med hovedet i La Liga og to gange i Copa del Rey. Blot 11 af deres 29 ligamål har været efter et skud i åbent spil. Så rent spillemæssigt bør Barca kunne lukke ned for dem, og så bliver den svære opgave at undgå indlæg.

Kampen spilles klokken 16.15 og en times tid forinden udtager Xavi sin startopstilling. TV2 Sport X viser opgøret direkte. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca møder Europas hovedstødskonger

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder