Annonce


Annonce

Annonce

Freixa: Camp Nou er ikke en mulighed

Nyheder - 16. februar 2012




Barcelonas talsmand Toni Freixa er ikke i tvivl om hvilket stadion han mener skal være vært for pokalfinalen. Den 20. eller 25. maj møder Barcelona Athletic Bilbao i finalen, og her ønsker han de bedste forhold både for de to klubber samt det spanske fodboldforbund - han nægter dog at lade Camp Nou være en mulighed.

- Uanset hvad det spanske fodboldforbund bestemmer sig for, så vil vi respektere det. Jeg ser dog ikke Camp Nou som en mulighed, da vi ønsker finalen skal spilles på neutral grund - ligesom man altid har gjort det, kom det fra Freixa.

Udfordringen for forbundet er at finde et stadion som kan rumme mange tusinde mennesker, og da Mestalla, Camp Nou og Bernabeu stort set hvert år tager sig af denne begivenhed, står man i virkeligheden kun med 1 mulighed hvilket er Bernabeu.

Barcelona er i finalen og dermed er det næsten 100% sikkert, at forbundet ikke vælger Camp Nou. Før semifinale opgøret mellem Valencia og Barcelona blev spillet udelukkede forbundet også Mestalla, og dermed må det være Bernabeu som kommer til at stå for skud, for Real Madrid blev elimineret af Barcelona i kvartfinalen og har dermed ingen indflydelse på finalens to hold.

Et andet bud som har været vendt i medierne er Atletico Madrids Vicente Calderon, men hvor vidt det nogensinde bliver seriøst vides endnu ikke.

- Denne beslutning er den største som forbundet skal træffe hvert år. Vi ved at de nok skal være seriøse om emnet, men for mig at se er Bernabeu den oplagte mulighed sådan som det hele ser ud lige nu, kom det fra Barcelonas Freixa. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Freixa: Camp Nou er ikke en mulighed

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder