Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Lewandowski og Cancelo kan misse El Clásico

El Clasico - 1. april 2024
Både Robert Lewandowski og Joao Cancelo startede på banen mod Las Palmas lørdag aften og begge to fik sig et gult kort i opgøret hvilket betyder, at de nu har samlet fem af slagsen i ligaen og det udløser automatisk én spilledags karantæne. Den skal afsones i næste spillerunde mod Cádiz.

Det betyder, at de to spillere sidder over mod Cádiz, men er klar til kampen mod Real Madrid senere i denne måned. Men nu skriver den madrilenske avis Marca, at begge spillere som minimum skal have to kampes karantæne, da de begge med vilje fremtvang et gult kort for at afsone karantæne mod Cádiz og dermed være klar til El Clásico.

Husk at du lige nu kan spare 20% på FC Barcelonas hjemmebanetrøje ved at trykke her!

Marca refererer til en paragraf, som det spanske fodboldforbund selv har udformet som skriver, at hvis man med vilje fremtvinger et gult kort, som udløser karantæne, så giver det en ekstra spilledags karantæne. Det er dog ikke bekræftet fra offentlig kilde, at de misser El Clásico, men Marca mener, at der burde være tale om det.

Inden længe skal dommerkomitéen mødes og her vil de blandt andet bekræfte hvorvidt Lewandowski og Cancelo kun er ude i kampen mod Cádiz eller også mod Real Madrid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Lewandowski og Cancelo kan misse El Clásico

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder