Annonce


Annonce

Annonce

Elon Musk vil rykke FC Barcelona til Mars!

Nyheder - 1. april 2024
44 milliarder dollars. Så meget betalte Elon Musk for at overtage Twitter, som han senere skiftede navn på så det i dag hedder X. I forvejen driver han både Space X og Tesla og det er næppe gået nogen forbi, at han har en stor mission om at bringe mennesker til planeten Mars. Og nu er der breaking news.

Nu rapporteres det nemlig at FC Barcelona og Elon Musk har indgået et samarbejde som skal sikre, at FC Barcelona bliver den første fodboldklub på Mars. Så sent som i aftes mødtes Elon Musk og Barca-præsident Joan Laporta på en restaurant i Barcelona, hvor de fik talt detaljer og angiveligt er der tale om, at det allerede sker i 2027.

Mars er i gennemsnittet placeret 225 millioner kilometer fra jorden, så det vil kræve noget udover det sædvanlige at skulle tage turen. Men Elon Musk er sammen med sit team godt i gang med at sikre rumrejsens transport for derefter at fokusere på at varme planeten op så man rent faktisk kan overleve når man lander.

I FC Barcelona er man ovenud lykkelige for at få muligheden for at blive den første fodboldklub på Mars hvilket samtidig indbringer klubben en masse penge, hvilket også var en af grundende til, at Joan Laporta takkede ja til Musks tilbud. 38,5 milliarder kroner modtager Barca for at rykke hele klubben til Mars lige så snart der er grønt lys fra Elon Musk.

I forhold til turneringer, så vil Mars League blive indledt med Barca som det eneste menneskelige hold og de vil skulle spille mod programmerede rumrobotter, som holdet både kan træne med og spille imod for at holde formen ved lige indtil flere klubber lander på Mars.

Hos Real Madrid er man også interesseret i at rykke til Mars, da de tror, at VAR med en forsinkelse på 225 millioner kilometer vil blive ekskluderet fra fodbolden på den røde planet hvilket kan give dem fordel i at score flere offside-mål. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Elon Musk vil rykke FC Barcelona til Mars!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder