Annonce


Annonce

Annonce

Mateu Lahoz om Raphinha-mål: Det er flovt!

Nyheder - 2. april 2024
Mange husker nok den tidligere topdommer Mateu Lahoz, der virkelig nødt godt af opmærksomhed. Det var nærmest underordnet hvilken kamp, han dømte, så skulle der ske noget action, hvor kameraet gerne skulle pege på ham. I dag kommenterer han på situationer i spansk fodbold og weekendens mærkværdige situation på Montjuic gik ham ikke forbi.

Her blev en bold spillet i dybden til Lewandowski i en situation, hvor Raphinha tydeligt stod offside. Men bolden var ikke tiltænkt til Raphinha og i stedet gik Lewandowski ind i en duel hvor det til sidste endte med at Las Palmas-spilleren forsøgte at prikke bolden væk, men den røg i stedet hen til Raphinha, der sendte bolden i mål. Det valgte dommeren højst overraskende at annullere for offside. En flov situation, fortæller Mateu Lahoz.

- Raphinhas annullerede mål? Det var flovt. Det er skørt hvordan man kan annullere det mål. Raphinhas har ingen indflydelse på spillet selvom han stod i den position til at starte med. Man kan aldrig straffe ham for det. Hvad gør Raphinha forkert, spørger Mateu Lahoz hovedsrystende.

Efter opgøret var Xavi af samme opfattelse, da han udtalte, at der var tale om en fejl fra dommeren. Til gengæld fik Raphinha senere scoret et mål, som denne gang stod fast, og her valgte han at lavet VAR-tegnet med hænderne som en lille stikpille til dommeren for sit annullerede mål. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Mateu Lahoz om Raphinha-mål: Det er flovt!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder