Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Spillerne tror, at Xavi bliver i Barca

Nyheder - 3. april 2024
Resultaterne har været positive siden Xavi annoncerede, at han til sommer stopper som cheftræner i FC Barcelona. Siden da er der blevet talt meget om hans fremtid og om han kommer til at ombestemme sig - hvilket mange spillere tror, melder Relevo.

Xavi bliver gentagende gange spurgt på sine pressemøder om han bliver eller stopper til sommer, og gang på gang skyder han historierne ned. Han har truffet en beslutning, som han mener, er bedst for Barca, og derfor stopper han til sommer. Det er hans udmelding, men Joan Laporta og hans ledelse forsøger stadig at overtale Xavi til at blive.

Relevo tror på, at Barca allerede har en forhåndsaftale med Hansi Flick i tilfælde af, at Xavi rent faktisk forlader klubben. Men skulle han blive, så trykker man ikke på knappen og hyrer Hansi Flick. Lige nu vil Barca dog ikke endegyldigt afskrive Xavi og sætte underskrift på papiret med Flick, da klubben fortsat ønsker, at Xavi fortsætter.

Mediet Relevo erfarer nu også, at spillerne tror, at Xavi fortsætter i næste sæson. De tror, at Xavi ved sæsonens udgang ombestemmer sig og ender med at blive i Barca og det hænger måske også sammen med de talrige historier der har været omkring Xavis melding om et Barca-stop.

Her tror mange på, at han udelukkende meldte sit stop ud for at fjerne presset fra spillerne og staben. Alle ved, at Xavi og hans stab stopper til sommer, og derfor er fokus rettet hen mod hvem der så skal tage over - fremfor at gå dybt i detaljerne med spillet og hver eneste meter, som spillerne løber på banen. Disse historier har været oppe og vende, men som bekendt ved ingen, hvad der sker til sommer - meldingen lige nu er, at Xavi stopper - men hans opsigelse er ikke underskrevet endnu. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Spillerne tror, at Xavi bliver i Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder