Annonce


Annonce

Annonce

Video: En tyv sneg sig ind på Camp Nou!

Nyheder - 6. april 2024
Camp Nou er under modernisering og derfor ser hele stadion lige nu ud som én stor byggeplads. Først til november ventes det flotte nye stadion at åbne, men i mellem tiden så en mand sit snit til at snige sig ind på byggepladsen - uden at blive bemærket i blandt de ansatte.

Husk at du lige nu kan spare 20% på FC Barcelonas hjemmebanetrøje ved at trykke her!

Manden havde iført sig en gul hjelm for at ligne en af de ansatte - men med blå jeans og en hvid trøje var det tydeligt at se, at han ikke hørte til på byggepladsen. Her gik han ind, stjal en hammer og smuttede igen. I løbet af tiden på byggepladsen går han forbi adskillige af de ansatte, som ikke aner at der er tale om en person, der har skaffet sig adgang på ulovlig vis.

En TikToker, som så det live - da der kører et livestream fra byggepladsen - var ude og fortælle følgende om situationen:

- Han (tyven) sneg sig lige ind på Camp Nous byggeplads, og ingen siger noget til ham. Sikkerhedsvagterne siger ikke noget. Det eneste, han behøver, er, at sige hej... Han har lige stjålet noget!

- Men hvorfor er der ingen, der seriøst bemærker, at en fyr i en sweater, jeans og en gul hjelm går rundt et sted, hvor alle skal have vest på?

For Barca har hammeren næppe den store værdi, men at man ikke har mere sikkerhed i forhold til ulovlig indtrængen er i den grad bekymrende. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Video: En tyv sneg sig ind på Camp Nou!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder