Annonce


Annonce

Annonce

Sådan ser Champions League-dagene ud for Barca

Champions League - 7. april 2024
Champions League-bolden ruller igen inden længe og i kvartfinalen skal FC Barcelona møde Paris Saint-Germain. Den første kamp spilles i Paris med returopgør i Barcelona og nu har Xavi strikket de kommende dage sammen for truppen.

I dag klokken 10 var der træning på Ciutat Esportiva, hvor man fortsatte med at træne med PSG i tankerne. I morgen mandag trænes der på Ciutat Esportiva klokken 11 hvorefter spillerne får fri og kan bruge resten af dagen sammen med familien. For tirsdag er det nemlig afgang.

Tirsdag klokken 10.30 flyver truppen til Paris og omkring klokken 12.30 ankommer man til spillerhotellet i Paris, hvor spillerne får lejlighed til at lade batterierne op inden turen går til Parc des Princes. Klokken 18.15 vil Xavi ledsaget af en spiller tale med pressen forud for kampen. Klokken 19 trænes der for sidste gang på Parc des Princes.

Herefter er der minimal aktivitet indtil kick off onsdag aften klokken 21. Spillerne plejer typisk at tage en gåtur på kampdagen i området omkring hotellet for ikke at gå helt i stå op til kampen. Umiddelbart efter opgøret i Paris flyver holdet hjem. Det er endnu uvist om Xavi har givet spillerne fri torsdag, men til trods for resultatet mod PSG forventes det ikke, at nogen får fri - der venter nemlig en udekamp mod Cádiz allerede lørdag aften. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sådan ser Champions League-dagene ud for Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder