Annonce


Annonce

Annonce

Koundé trænede kl. 4 i morges efter Cádiz-turen

Nyheder - 14. april 2024
Jules Koundé er utvivlsomt inde i en af sine bedste perioder siden han kom til FC Barcelona. Han spiller primært højreback og har leveret nogle enestående præstationer her mod slutningen af sæsonen, men han vil have endnu mere.

FC Barcelona mødte Cádiz i aftes klokken 21 og først efter midnat fløj truppen tilbage til Barcelona. Den tur tog godt og vel halvanden time og da spillerne landede i El Prat lufthavn var det tid til at tage turen hjem, hvile sig og vende retur til træningsanlægget Ciutat Esportiva i dag klokken 11.30. Men Koundé havde en anden plan.

Ifølge avisen Sport tog Jules Koundé direkte fra lufthavnen ind på Ciutat Esportiva, hvor han trænede klokken 4 i morges. Herefter tog han hjem og sov før han stod klar til tiden, da Xavi havde kaldt til træning søndag formiddag. Det udviser enorm dedikation og franskmanden er da også klar over, at det gælder om at være klar fra start i sæsonens sidste kampe.

Selvom Koundé ikke spiller på sin favoritposition, så har han gang på gang udtalt, at han spiller på den position, som træneren tildeler ham. Og han har gjort det rigtig godt som højreback mens Cancelo har spillet venstreback. Det er altså to spillere ude af deres primære position, men det har fungeret.

Koundé startede på bænken mod Cádiz men erstattede Andreas Christensen efter en times spil. Han fik sig altså en halv time på banen mod Cádiz, fløj hjem til Barcelona, trænede klokken 4, tog hjem og sov og så var han ellers klar til træning klokken 11.30 igen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Koundé trænede kl. 4 i morges efter Cádiz-turen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder