Annonce


Annonce

Annonce

Stor tvivl om Vitor Roques fremtid

Transfermarked - 3. maj 2024
Vitor Roque har ikke fået den første sæson i FC Barcelona, som han havde håbet på. Over for nogle tætte holdkammerater har han fortalt, at han havde håbet på mere end de knap 400 minutter på banen i Barca-trøjen. Og hans fremtid i klubben er da også usikker.

Medierne Sport og Mundo Deportivo rapporterer begge, at Roques fremtid endnu ikke er på plads. Klubben udelukker ikke at udleje ham i en enkelt sæson til en La Liga-klub, men det kommer meget an på hvordan transfervinduet kommer til at gå for Barca.

Skulle det ske, at Barca ender med at udleje Roque, som ikke selv ønsker at blive udlejet, så vil Marc Guiu få hans plads i truppen. Alternativet er at udleje Guiu og beholde Roque - men beslutningen er ikke truffet endnu. Barca arbejder på at forlænge Guius kontrakt og Xavi ser ham som en spændende spiller der kan få flere minutter i næste sæson.

Roque selv ønsker ikke at lade sig udleje. Han er slet ikke i tvivl om, at han ville have scoret flere mål hvis han havde fået mere spilletid - men kamp efter kamp ser man ham varme bænken og det selvom han ofte er kommet ind og har udvist en utrolig energi og scoret et par mål.

- Lige nu skal han komme sig så han er til rådighed. Der er fem kampe tilbage og han er en Barca-spiller. Vi taler sammen når sæsonen slutter, var Xavis kommentar til brasilianeren på dagens pressemøde. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Stor tvivl om Vitor Roques fremtid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder