Annonce


Annonce

Annonce

Træner: PSV vil ikke udnytte Dest-option

Transfermarked - 10. maj 2024
Højrebacken Sergino Dest er fortsat ejet af FC Barcelona, men spiller lige nu sin anden sæson på en lejeaftale. Han kom til Barca fra Ajax, fik 72 kampe og smuttede så til AC Milan, hvor det kun blev til skuffende 12 kampe. Her gjorde han sig ikke godt nok bemærket.

Derfor var Barca ikke interesseret i at hente ham og da PSV bankede på døren fik parterne strikket en aftale sammen således at amerikaneren nu spiller i Holland. Her har han i denne sæson spillet 36 kampe, men gik for nyligt i stykker med en voldsom knæskade, som holder ham ude i flere måneder.

PSV har en købsoption på Dest der gør, at hvis de betaler 10 millioner euro til FC Barcelona, så får de ham på en permanent aftale. Det forlød inden skaden, at PSV gerne ville udløse klausulen, men nu bekræfter PSV-træner Peter Bosz, at klubben ikke vil alligevel.

- Vi udløser ikke købsoptionen på Sergino Dest. Men jeg håber stadig, at vi kan finde en formel til at beholde ham, fortæller træneren og hentyder dermed til at PSV gerne vil beholde Dest, men at prisen skal længere ned.

Barca er helt sikkert til at tale med, da klubben igennem hele sæsonen har manglet en decideret højreback, men alligevel sendte Dest på leje og desuden forsøgte de heller ikke at hente Dest hjem i januar. Jules Koundé har primært spillet højreback, og det taget i betragtning har Barca ingen fidus til Dest, der denne sommer skal sælges. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Træner: PSV vil ikke udnytte Dest-option

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder