Annonce


Annonce

Annonce

Alavés gav Barca en hjælpende hånd

La Liga - 11. maj 2024
Fredag aften var der fodbold i La Liga. Her tog Alavés imod Girona og det lignede meget længe en sejr til Girona, men et hårdt pres til sidst fra Alavés bar frugt og det var med til at hjælpe Barca, som nu har matchbold i forhold til at slutte som to'er i La Liga.

Det var ellers den Barca-ejede Eric Garcia, som bragte Girona i front bare fire minutter inde, men under 10 minutter senere havde Guridi udlignet og han skulle få en stor hovedrolle til sidst i kampen. Girona kom dog på 1-2 lige inden pausen ved Herrera.

Selvom Girona så mest til bolden, så var det Alavés, der stod for de fleste afslutninger og da dommerens seks minutters tillægstid til anden halvleg var løbet ud, satte Alavés et sidste pres på og det bar frugt. En høj bold mod feltets bagrum blev headet ind i det lille felt, hvor Guridi stod klar og headede kuglen i mål med nærmest alle spillere på banen inde i feltet.

Bolden gik i mål til 2-2 i det 99. minut og dermed sluttede kampen 2-2 hvilket betyder, at Girona kun henter et enkelt point og kravler op på 75 point. Barca har 73 point og har dermed matchbold, da de med en sejr over Real Sociedad i denne spillerunde kan kravle over Girona i tabellen med hver tre kampe tilbage. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Alavés gav Barca en hjælpende hånd

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder