Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Så dyrt er det at fyre Xavi

Nyheder - 18. maj 2024
Xavi Hernandez har været et stort emne i medierne de seneste to døgn, men på dagens pressemøde var der ikke meget at komme efter. Han kunne ikke genkende den støj, der har været i medierne, og han føler stadig, at han får opbakning fra klubben.

Det har ellers forlydt, at Joan Laporta er vred på Xavi og vil fyre træneren, men dagens pressemøde med Xavi i den varme stol gav ikke anledning til at tro på, at der er noget undervejs. Xavi gav samme besked til Laporta, som han gav til medierne onsdag, og for ham handler det kun om at sikre sig andenpladsen i La Liga.

Skulle der være sandhed i, at Joan Laporta vil fyre Xavi, så bliver det da heller ikke nogen billig løsning. En af grundende til at Laporta også gerne ville beholde på Xavi for en måneds tid siden var netop det økonomiske aspekt. Det ville være dyrere at lade Xavi gå - også selvom han på daværende tidspunkt gav afkald på resten af sin løn - og hente en ny træner ind.

Det vil ifølge avisen Sport koste Barca omkring 18 millioner euro hvis man vælger at fyre Xavi. Derudover skal man tilføje den pris, det koster at hente en ny træner. Så en fyring af Xavi vil være en dyr omgang - men ovenpå Xavis seneste pressemøde lader det i hvert fald ikke til at hovedpersonen selv har fået overdraget nyheden. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Så dyrt er det at fyre Xavi

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder