Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Hansi Flick får en lavere løn end Xavi

Nyheder - 25. maj 2024
Hansi Flick forstår FC Barcelonas svære økonomiske situation samt hvor delikat hele klubben er i disse dage. Alligevel har han takket ja til at forsøge at løfte holdet til nye højder og han har gjort det velvidende om, at han ikke får, hvad han peger på. Sådan fungerer det ikke i Barca i disse dage.

Det var netop en af grundende til, at Xavi blev fyret. Han havde netop været til møde hos Joan Laporta og erklæret sin tro på holdet til trods for mangel på nye spillere, men da Xavi mødte pressen en måneds tid senere fortalte han, at Barcas situation gør, at man ikke kan konkurrere med hold som bl.a. Real Madrid. Det ville Laporta ikke finde sig i og Xavi blev i går fyret.

Det forlyder, at Xavi allerede har informeret klubben om, at han ikke behøver at få udbetalt den løn, han ellers ville få for resten af sin kontrakt, men til gengæld kræver han udbetaling til sin stab. Nu kan mediet Sport afsløre, at Hansi Flick har accepteret 30% mindre i løn end Xavi hvilket er godt nyt for klubben.

Xavi og hans stab stod på 18 millioner euro årligt mens Hansi Flick og hans stab står til omkring 12,6 millioner euro årligt. Typisk set er der variabler med i kontrakten så hvis Barca vinder trofæer eller hvis Hansi Flick når hele vejen frem til sæsonen 2025/26 så får han en lønstigning, men dette er der ikke sat tal på endnu. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Hansi Flick får en lavere løn end Xavi

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder