Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Barca går all in på Mikel Merino

Transfermarked - 6. juni 2024
Han er 27 år og har spillet over 200 kampe for Real Sociedad - og nu er FC Barcelona efter ham. Mikel Merino er poppet op på Barcas liste over potentielle indkøb denne sommer og Decos team har fremragende rapporter for ham. Analysens pil peger mod Merino, melder avisen Sport.

En af årsagerne er, at hans kontrakt i Real Sociedad udløber sommeren 2025 - altså om et år. Derfor skal Real Sociedad sælge ham nu for at få penge for ham medmindre de kan overtale ham til at skrive under på en kontraktforlængelse, som klubben da også arbejder på.

Han er stærk i 4-3-3-formationen og 4-2-3-1, som Hansi Flick med al sandsynlighed primært kommer til at bruge i sin tid i Barca. Hansi Flick skulle allerede have sagt god for Merino og på nuværende tidspunkt melder avisen Sport, at Barca har tænkt sig at byde 25 millioner euro som kan stige til 30 millioner euro med variabler.

Til gengæld skal man næppe forvente, at der sker det helt store inden EM, da Merino har fuld fokus på at levere en god indsats for Spanien før han vil tænke over fremtiden. Havde Barca haft en stor interesse for længe siden, så var det ikke udelukket, at Merino gerne ville have haft styr på sin fremtid inden EM, men da slutrunden starter inden længe vil han ikke miste fokus og har derfor valgt at lade sin agent sørge for arbejedet mens Merino selv fokuserer på EM. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Barca går all in på Mikel Merino

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder