Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rummenigge til Barca: Vi sælger ikke Alaba

Nyheder - 5. maj 2012Rummenigge til Barca: Vi sælger ikke Alaba

Bayern Munchens 19-årige David Alaba har på det seneste været rygtet til Barcelona, hvor han bl.a. ses som alternativet til Jordi Alba, såfremt Valencia-spilleren ikke forlader Los Che. Alaba er bl.a. kendt for sine offensive kvaliteter, ligesom han i den grad har fart i støvlerne. Efter kampen mod Real Madrid på Bernabeu, hvor Bayern Munchen gik videre, er rygterne omkring et muligt skifte i den grad blomstret op - noget Bayerns præsident, Rummenigge, dog sætter et stort låg over.

- Rygterne omkring Alaba til Barcelona? Jeg vil sige 1 ting til Barca: Spar pengene på telefonopkaldet, vi har ikke i sinde at sælge vores spillere, kom det køligt fra tyskeren.

Selvom intet er konkret har rygterne alligevel formået at sprede sig til omverdenen, og spilleren selv har endda hørt om det.

- Rygterne omkring Barcelona har jeg ikke hørt noget om af min agent, men kun igennem medierne. Det er en utrolig ære at blive kædet sammen med dem - en drøm! Men jeg er meget glad for at være hvor jeg er lige nu, kom det fra spilleren.

Hvad synes du om David Alaba i Barcelona? På trods af rygterne kan man aldrig vide i fodbold - smid din mening herunderLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 46%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

365,- DKK

Spar 31%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

309,- DKK

Spar 31%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

309,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder