Annonce


Annonce

Annonce

Cruyff boykotter Barcelona under Sandro Rosell

Nyheder - 12. september 2013




Johan Cruyff anses for mange catalanske tilhængere som en levende legende men hos præsident Sandro Rosell er der ikke meget til overs. Således er der i øjeblikket en kold luft mellem præsidenten og den tidligere Barcelona- træner og spiller. Nu har Cruyff udtalt, at han slet ikke gider at se fodbold på Camp Nou så længe Rosell er det øverste hoved i bestyrelsen.

- Jeg vil ikke tage mig en tur til Camp Nou så længe Sandro Rosell er præsidenten i Barcelona. Jeg derfor vil jeg ikke se Champions League-kampen mellem Barcelona og Ajax. Til gengæld håber jeg, at Ajax vinder kampen, kom det fra den nu 66-årige hollænder.

Cruyff havde en fantastisk tid i både Barcelona og Ajax hvor han for hollænderne spillede i perioden 1964 til 1973. Derefter rykkede han til Barcelona hvor han spillede godt fem sæsoner før et par hovedløse skift til Los Angeles Aztecs, Washington Diplomats, Levante og derefter tilbage til Ajax.

Siden stoppet som fodboldspiller tog han trænergangen og fik straks overtaget tøjlerne i Ajax, hvor han fik tre sæsoner. Derefter tog han turen til Barcelona i 1988, hvor han virkelig fik smækket en ny spillestil ind på holdet. Mange roser netop Cruyff for den måde, som Barcelona spiller på idag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Cruyff boykotter Barcelona under Sandro Rosell

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder