Annonce


Annonce

Annonce

Piqué: Negredo har været fantastisk

Nyheder - 18. februar 2014




Gerard Piqué kommer efter al sandsynlighed til at stå for opdækningen på Alvaro Negredo, når Manchester City og Barcelona i aften tørner sammen. Barcelona-manden erkender, at der ikke er meget tilbage af sæsonen og kan holdet formå, at brænde hele energitanken af, så kommer der også trofæer på bordet.

- Negredo har altid været god. Han har altid spillet godt og haft nogle gode sæsoner. Taget i betragtning af, at han spiller i en klub som City, så har han været fantastisk, kom det rosende fra forsvarsspilleren.

- I morgen (i aften, red.) er det en god chance for os at vise, at vi har nogle gode spillere og at vi fortjener at være her. Hvis du vil vinde Champions League skal du spille mod de bedste. Vi har tre måneder tilbage af sæsonen og det er ikke meget - hvis vi giver alt, hvad vi indeholder, så kan vi også vinde alt, kom det yderligere fra ham.

De to mandskaber går ind til kampen i forrygende form. Manchester City slog for nyligt Chelsea ud af FA Cuppen - ligeledes på hjemmebane - mens Barcelona kvalificerede sig til Copa del Rey-finalen og kort efter smadrede Rayo Vallecano 6-0.

- Vi gør et godt stykke arbejde og meget af det er grundet Martino. I vores seneste to kampen spillede vi på et meget højt niveau, vi havde bolden og vi arbejdede alle i samme retning. Vi er i god form, konkluderede han. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Piqué: Negredo har været fantastisk

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder