Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Martino vil have Arturo Vidal

Nyheder - 28. februar 2014




I næste uge er der planlagt et bestyrelses møde i Barcelona, hvor tophovederne vil mødes med træner Tata Martino for at planlægge næste sæson. Først og fremmest skal træneren fremlægge hvilke spillere, han ønsker skal tilknytte truppen i næste sæson. I øjeblikket skal der nye kræfter til mellem stængerne, i forsvaret og den offensive del af midtbanen.

Marc-André ter Stegen er stort set sikret og der mangler blot en bekræftelse før aftalen for alvor er lukket. Han overtager Valdés' plads i målet og samtidig ønsker Martino at fortstærke forsvaret, hvor han ønsker en centerback. Den tredje spiller, træneren ønsker, er ifølge avisen 'Sport' Juventus' Arturo Vidal, der har haft en vanvittig sæson i det italienske. Chileneren er dog ikke første prioritet, når sommerens transfervindue åbner.

Den 26-årige chilener blev hentet fra Bayer Leverkusen i 2011 og har lige siden spillet en vigtig rolle på Juventus' mandskab. De gode præstationer siden skiftet til Italien har angiveligt fået Martino til at føle stor interesse for at hente ham til Barcelona.

Udover at være en fast del hos Juventus så er hans forståelse med Alexis Sánchez også utrolig god på det chilenske landshold, hvor han har spillet 52 kampe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Martino vil have Arturo Vidal

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder