Annonce


Annonce

Annonce

Luis Enrique vil holde fast i Pedro

Nyheder - 12. juni 2014
Pedro Rodriguez er i øjeblikket i tvivl omkring sin fremtid. Han er klar over, at han ikke ramte sit topniveau i sidste sæson og at flere nye spillere er på vej ind i klubben. Han føler sig bestemt ikke sikker på en plads på holdet under Luis Enrique, men nu kan den lynhurtige angriber ånde lettet op.

Luis Enrique har nemlig Pedro med i sine planer og derfor vælger træneren efter VM at tage en dialog med spilleren og forklare hvilke planer, han kommer til at indgå i. Paris SG samt et par engelske klubber har allerede henvendt sig vedrørende den 26-årige angriber men lige pt. får de alle et nej - indtil Pedro selv har taget en vurdering.

- Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske i næste sæson. Jeg ønsker at blive i Barcelona men jeg må også se realistisk på tingene så derfor skal jeg først have en snak med træneren, fortalte Pedro for to uger siden, da han blev spurgt ind til næste sæson.

Pedro støder først til Barcelona-truppen efter VM og en sommerferie. De spillere, der ikke er til VM, starter allerede ud med at træne den 14. juli. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Luis Enrique vil holde fast i Pedro

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder