Annonce


Annonce

Annonce

En glædelig dag for Pedro og Bravo

Nyheder - 28. juli 2014
I morges rejste Barcelona til England, hvor de i den kommende uge skal træne på engelsk græs. Det var startskuddet på en glædelig dag for både Pedro Rodriguez og den nye keeper, Claudio Bravo, der begge er rejst med på turen og som begge højst sandsynligt kommer i spil til den næste træningskamp.

Pedro vendte tilbage til træningen i torsdags sammen med sine spanske holdkammerater og i dag fejrer han sin fødselsdag med en tur til England. Angriberen bliver i dag 27 år og det har hans holdkammerater naturligvis ikke glemt. Flere af dem har allerede postet billeder på Twitter og Instagram for at lykønske ham.

Udover Pedro, så kan Claudio Bravo også nyde dagen i dag. Det er første gang, at han er sammen med sine nye holdkammerater efter skiftet til Barcelona. Chile kom et enkelt skridt videre fra gruppespillet ved VM og derfor fik Bravo lov til at holde ferie frem til i dag. Han stødte derfor til truppen i lufthavnen og rejste straks videre til England.

Der er planlagt ni træningspas i England og samtidig vil en udvalgt spiller hver dag frem til fredag møde op til et pressemøde. Næste træningskamp er 2. august mod Nice i Frankrig. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


En glædelig dag for Pedro og Bravo

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder