Annonce


Annonce

Annonce

Busquets og Pedro nettede for Spanien

Nyheder - 9. september 2014
Siden et skuffende VM har Spanien forsøgt at finde sig selv i håbet om at kvalificere sig til EM 2016 i Frankrig. Første forberedelse kom for nogle dage siden, da spanierne tabte 1-0 til Frankrig, men da første kvalifikationskamp mod Makedonien mandag aften skulle spilles leverede de varen.

Vicente del Bosque havde Busquets, Pedro og Alba med i startopstillingen mens Bartra og Munir startede på bænken. Spanierne kom foran allerede efter et kvarter, da David Silva blev nedlagt i feltet. Sergio Ramos gik til bolden og vippede den køligt i kassen til 1-0.

Der var tvivl om hvorvidt Del Bosque ville starte med Munir eller Valencia Francisco Alcacer fra start, men valget faldt på sidstnævnte og han scorede to minutter efter føringsmålet, da han fra tæt hold let kunne prikke den i mål. 10 minutter senere kom Makedonien tilbage i kampen. Det blev nemlig 2-1, da Juanfran begik straffespark og Agim Ibraimi kunne let udplacere Iker Casillas.

Før der blev fløjtet til pause kom Spanien på 3-1. Det var Sergio Busquets der fra distancen flugtede bolden i mål. Med til historien hører det da også at bolden blev rettet af undervejs - dog ikke nok til at det var et selvmål. Busquets skulle dermed bruge 70 kampe på at score sit første mål for sit land.

Fem minutter inde i anden halvleg lukkede David Silva endegyldigt kampen, da han fladt sendte bolden i mål til 4-1. I overtiden pyntede Pedro Rodriguez på resultatet, at han vippede bolden over en fremstormende målmand til slutresultatet 5-1.

Marc Bartra kom på banen efter 68 minutter og leverede en rigtig fin præstation. Stortalentet Munir El Haddadi kom på banen med et kvarter igen, da han erstattede Koke.

Spilletid
Alba - 90
Busquets - 90
Pedro - 90
Bartra - 22
Munir - 13 Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Busquets og Pedro nettede for Spanien

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder