Annonce


Annonce

Annonce

Medier: Pedro er på vej videre

Nyheder - 15. september 2014




Pedro Rodriguez er stille og roligt blevet tilsidesat efter ankomsten af Neymar sidste år. Nu er Luis Suarez kommet til og selvom Alexis Sánchez er blevet solgt må Pedro regne med at han er fjerdevalg til angrebet. Messi, Neymar og Suarez er klare favoritter til de tre positioner i front og det efterlader Pedro på bænken.

Den hurtigt angriber skulle angiveligt være skuffet over den manglende spilletid og tillid, men kunne i dag på et pressemøde slå fast, at han trods alt er glad for at være i Barcelona. Mediet 'Fichajes' erfarer dog at han er klar til at lytte til tilbud allerede til januar såfremt Luis Enrique ikke giver ham nok spilletid fra den dag, Suarez igen kan spille.

Pedro har fået en del spilletid i denne sæson, da Luis Suarez er i karantæne, men fremtiden ser ikke specielt lys ud for spanieren, der ønsker at være fast mand. Jobtilbud skal han bestemt ikke lede længe efter hvis han vil udnytte muligheden og springe videre til en anden klub.

Arsenal, Liverpool og Juventus skulle angiveligt være klar til at overtage papirene på Pedro. Af disse tre klubber ligner Juventus den mest seriøse bejler. Der er på nuværende tidspunkt rygter om at den italienske topklub vil købe Barcelona-angriberen for 20 millioner euro til januar. Hvis ikke den mulighed er til stede skulle italienerne være villige til at leje ham. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medier: Pedro er på vej videre

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder