Annonce


Annonce

Annonce

Falske rygter om Pedro

Nyheder - 16. oktober 2014




Ifølge flere Madrid-baserede aviser skulle Pedro Rodriguez have trænet for sig selv i de seneste to dage og samtidig være tvivlsom til kampene mod Eibar og Ajax. Dette er dog falske rygter, kunne Jordi Alba slå fast på dagens pressemøde. Pedro har trænet med på normal vis.

Pedro var udtaget til det spanske landshold og fik minutter i kampene mod Slovakiet og Luxembourg. Efter hans tilbagekomst til Barcelona har klubben på intet tidspunkt meldt ud, at angriberen skulle døje med nogle problemer. I stedet har en avis med base i Madrid skrevet, at angriberen er skadet.

Under dagens pressemøde valgte Jordi Alba ikke at gå i detaljer men han kunne dog slå fast, at Pedro har trænet med uden problemer og derfor skulle han være til rådighed i de kommende kampe, hvor Barcelona på hjemmebane møder både Eibar og Ajax.

Der er da også dukket billeder op af Pedro fra dagens træning, hvor han med et smil træner med sine holdkammerater. Intet tyder altså på, at han skulle have problemer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Falske rygter om Pedro

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder