Annonce


Annonce

Annonce

Enrique: Pedro starter inde mod Eibar

Nyheder - 17. oktober 2014




Luis Enrique har valgt ikke at offentliggøre sin trup en dag forinden en kamp, som det ellers har været til vane hos de tidligere trænere i Barcelona. Selvom han før dagens pressemøde ikke offentliggjorde sin trup så bekræftede han, at Pedro starter på banen i morgen.

En journalist var interesseret i at kende til Pedros nuværende form i forhold til de seneste rygter, hvor nogle Madrid-baserede aviser havde meldt angriberen skadet. Luis Enrique kendte dog ikke til disse rygter og slog hurtigt fast, at Pedro er klar til kamp - og endda starter inde.

- Rygterne er ikke sande. Pedro har trænet rigtig hårdt siden han kom tilbage fra det spanske landshold. Han er 100% klar og starter inde i morgen, var den korte, men yderste klare melding.

Thomas Vermaelen var skadet, da Barcelona købte ham, og lige som han fik det grønne lys var den gal igen. Luis Enrique erkender, at der er tale om en speciel situation hos belgieren, men at han træner med på normal vis.

- Han har det meget bedre og har trænet med på normal vis hele ugen. Det er en speciel situation med Vermaelen, men jeg er sikker på, at han kommer til at hjælpe os meget, fortalte træneren.

Da Luis Suárez modtog sin Golden Boot fortalte han de fremmødte journalister, at han vil være 100% klar til at spille El Clásico den 25. oktober.

- Suárez har fået en varm velkomst og er faldet godt til i klubben og blandt spillerne. Han er helt sikkert klar til at spille, bakkede træner op med at sige.

- Messi kommer til at slå rekorden (flest mål i ligaen) før eller siden. Internt snakker vi ikke om rekorder - vi snakker kun om den næste kamp og vi fokuserer på at vinde den, fortalte han til slut.

I morgen gæster Eibar Camp Nou og i midtugen skal Ajax forbi før Barcelona den 25. rejser til Madrid for at spille El Clásico. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Enrique: Pedro starter inde mod Eibar

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder