Annonce


Annonce

Annonce

Er Carlos Vela bedre end Lionel Messi?

Nyheder - 18. oktober 2014




I disse dage falder nomineringerne på række hos LFP. I går aftes præsenterede fodboldforbundet de tre nominerede til prisen som den bedste angriber i ligaen sidste sæson. Yderst overraskende finder man ingen Barcelona-spillere. I stedet er nomineringerne faldet på Cristiano Ronaldo, Diego Costa og Carlos Vela.

De to førstnævnte kan næppe diskuteres efter en forrygende sæson for henholdsvis Real og Atletico Madrid. Men spanske medier skriger nærmest i kor over LFP's vurdering af Vela. Mexicaneren roses for at have scoret 16 mål i ligaen i sidste sæson og ligeledes roses han for sin hurtighed på banen. To meget svage grunde for at nominere mexicaneren fremfor Messi, mener adskillige medier.

Messis 28 ligamål i sidste sæson sendte ham meget tæt på at slå Telmo Zarras legendariske rekord på 251 ligamål, men det er hos de spanske bosser ikke specielt imponerende, selvom Tebas, ligabossen, for nyligt udtalte, at man gerne ville hylde Messi på Bernabeu, hvis han slog målrekorden dér.

Iniesta og Rakitic er nomineret til prisen som den bedste offensive midtbanespiller. Busquets er nomineret til den defensive del af midtbanen. Priserne uddeles den 27. oktober. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Er Carlos Vela bedre end Lionel Messi?

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder