Busquets og Pedro scorede i spansk sejr

Nyheder - 15. november 2014

Spanien var nærmest forvandlet, da de i dag løb på banen i Huelva for at spille EM-kvalkamp mod Hviderusland. Defensiven var yderst solid, midtbanen spillede godt og offensiven bidrog med stor bevægelse. Både Sergio Busquets og Pedro Rodriguez kom på tavlen.

Spaniens opstilling
Casillas, Juanfran, Sergio Ramos, Piqué, Jordi Alba, Koke, Sergio Busquets, Isco, Cazorla, Alcacer og Pedro

Hvideruslands opstilling
Zhevnov, Yanushkevich, Dragun, Kalachev, Martynovich, Krivets, Matveychik, Kornilenko, Kornilenko, Balanovich og Politevich

Spanien åbnede i vanlig stil med en masse boldbesiddelse men denne gang var de også gode nok til at skabe chancerne. Bevægelsen blandt spillerne var yderst positiv og allerede efter en håndfuld minutter blev Pedro spillet helt fri foran mål af Cazorla, men Barcelona-angriberens forsøg sneg sig snert forbi den ene opstander.

Bedre held havde Isco dog efter 18 minutter, da han sendte en fantastisk bold direkte op i krydset til stor spansk jubel. Minuttet efter lukkede Sergio Busquets kampen, da han på en returbold knaldede læderet fladt i mål. Uden at have scoret på landsholdet i de første 69 kampe, har midtbanen nu pludselig scoret to mål i de seneste fire mål. Begge gange er målene kommet efter skud uden for feltet.

Spanien dominerede klart og havde flere gode muligheder men først efter 55 minutters spil kom der igen mål, da Pedro inde i feltet flot fik sendt bolden i mål til slutresultat 3-0. Mod kampens slutning var han tæt på at blive dobbelmålscorer, da han holdt sin balance på fantastisk vis og sendte et projektil afsted, desværre for angriberen tog stolpen imod.

Værd at nævne er det også at Piqué spillede en solid kamp sammen med Sergio Ramos i forsvaret. Det var ikke mange bolde, der kom forbi de to midtstoppere, som fik lukket godt af. Jordi Alba spillede også en god kamp og bidrog med flere lækkerier i offensiven. Defensivt stod han godt - men det var tildels også en fortjeneste, som skal tilfalde hele holdet, som spillede en god kamp. Bartra fik ingen spilleminutter.