Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Marco Asensio slagtes af medierne

Nyheder - 25. november 2014Marco Asensio slagtes af medierne

Han er blot 18 år, men har været jagtet af adskillige topklubber verden over. Barcelona forsøgte ihærdigt at tilkæmpe sig den offensive spillers signatur i sommers, men måtte se Mallorca afvise op til tre gange. I stedet skulle en aftale med Real Madrid nu være på plads - og så blev en tallerken ellers taget i brug.

Asensio har gennem flere år vist sin kærlighed for Barcelona og specielt Messi, hvor han på sin Twitter-profil ivrigt har rost klubben og spilleren - bl.a. roste han klubben efter finalen mod Manchester United på Wembley og da Messi vandt sin fjerde Guldbold i træk fik han også en rose med sig på vejen.

Men så fik Asensio ellers drejet om på en tallerken. Samtlige tweets med Barcelona og Messi er fuldstændigt fjernet på hans Twitter-profil. I sommers afviste Mallorca Barcelonas bud, men nu skulle en aftale være i hus med Real Madrid, som dog har udlejet ham til netop Mallorca for resten af sæsonen. Netop skiftet til Real Madrid har fået Asensio til at fjerne sine Barcelona-tweets.

De catalanske medier nærmest slagter den 18-årige spiller for sin måde at agere på. Det er før set, at en fodboldspiller, som elsker Barcelona, er skiftet til Real Madrid, men det er situationen omkring Twitter-profilen, som ikke kan tolereres af medierne.

Angiveligt fik Barcelona afvist et bud på 19 millioner kroner i sommers. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Da Lionel Messi forlod Barca på en fri t...
4 t. Gerard Piqué havde muligheden for at tag...
5 t. Van Gaal: "Vi tager ingen chancer med Me...
6 t. Laporta: "Spaniens succes er også på gru...
7 t. Xavi er i Qatar i disse dage for at se V...
8 t. Laporta: "Nye spillere? Vi forstærkede o...
9 t. Frenkie de Jong: "Tæt på Manchester Unit...
10 t. I Spanien føler man, at Ansu Fati fortje...
11 t. Ronald Araujo er så meget i bedring, at ...
12 t. Laporta: "Lewandowskis straf? Det giver ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder