Annonce


Annonce

Annonce

Cesc: Barcelona er Messi og 10 andre

Nyheder - 22. december 2014




Cesc Fàbregas er nærven af Lionel Messi, der gennem de seneste par måneder har måtte finde sig i historier der sender ham til Chelsea. Fábregas håber, at Messi skifter til englænderne, men omvendt håber han også at Messi stopper sin aktive fodboldkarriere i Barcelona.

- Hvorfor ikke? Selvfølgelig kunne jeg godt se Messi i Chelsea. Chelsea er godt kørende, er en stabil og storklub i Europa og har en træner, der kender til alt og alle i klubben. Men efter alt, hvad han har givet klubben, kunne jeg let forestille mig at han bliver.

- Jeg ved ikke, hvad Messi har af planer i fremtiden, men han vil helt sikkert ikke mangle interesse fra klubber, hvis han vælger at skifte. Få klubber har råd til ham, men der vil helt sikkert være interesse.

- Messi har et godt forhold til alle. Faktisk ser jeg Barcelona som Messi og 10 andre i denne sæson. Han gør det godt - han scorer og lægger op til mål, fortæller Fábregas, før han kommer med et udkast af sin vision af Ballon d'Or-kandidaterne.

- Ronaldo havde et godt år og vandt Champions League, Manuel Neuer vandt VM men hvis vi taler om, hvem der har det største talent, så er Messi klart den bedste. Men det er svært at vælge, fortæller spanieren.

Derudover tror Cesc, at Mourinho ville passe godt ind som træner i Barcelona, hvis det scenarie nogensinde skulle udspille sig.

- Mourinho former sine spillere udfra hvordan han vil spille. Han tilpasser sig altid efter hvilken type kamp, der skal spilles. Hvis han en dag ender i Barcelona tror jeg, at han ville få succes. Han vil altid dominere kampene og insisterer på et højt pres på modstanderen, fortæller Cesc til slut. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Cesc: Barcelona er Messi og 10 andre

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder