Annonce


Annonce

Annonce

Premier League klubber lurer på Pedro

Nyheder - 17. februar 2015




Ifølge den engelske avis Daily Express er der 3 klubber, der i øjeblikket følger Pedro tæt. Det handler om Liverpool, Manchester United og Arsenal. Pedro er bundet til klubben indtil 2016, hvilket betyder, at han kan smutte til en fordelagtig pris til sommer, hvis der ikke kommer en forlængelse på bordet.

Pedro har fortalt sin agent, at han gerne må lytte på tilbud fra andre klubber, men samtidig har han gjort klart for ham, at han vil snakke med Barcelona til juni, så han kan få afklaret sin situation omkring klubben og deres planer. Luis Enrique har udtalt, at Pedro er en vigtig spiller, men hvorvidt dette også er cheftrænerens holdning til sommer er endnu uvidst.

Pedro er ikke en del af angrebstrioen, som man har set ham være det tidligere. Den er i øjeblikket besat af Messi, Neymar og Suarez, og det ser ikke foreløbigt ud til, at en af de 3 verdensstjerner vil give deres plads væk. Det er på baggrund af dette, at Pedro er villig til at lytte på tilbud til juni. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Premier League klubber lurer på Pedro

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder