Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Pedro, Roberto og Munir er på vej væk

Nyheder - 3. marts 2015Pedro, Roberto og Munir er på vej væk

© Getty Images


Op til sommerens transfervindue lades der godt op rundt omkring i de internationale aviser. Klubbernes sportslige ledelse arbejder hårdt på at gøre sig klar til næste sæson og i den forbindelse rygtes flere spillere væk fra Barcelona. Heriblandt Pedro Rodriguez, Sergi Roberto og Munir El Haddadi.

Pedro skal ikke forvente en plads i Barcelonas startopstilling med ankomsten af Luis Suárez. Derfor har det indtil nu været begrænset med spilletid, men angriberen har aftalt med sin agent, at han ikke vil lytte til tilbud før til sommer. Han vil se, om situationen i Barcelona ændrer sig. Gør den ikke det, så er han klar til at lytte til tilbud.

Sergi Roberto er ligeledes irriteret over den mangelende spilletid og derfor har han også planer om at forlade Catalonien. I første omgang har der været tale om et skifte til Premier League men også Tyskland og Italien er kommet ind i billedet, hvor Roberto har adskillige bejlere - specielt i Tyskland.

Sidst, men ikke mindst, så er B-spilleren Munir El Haddadi gledet ud af førsteholdet efter en god start på sæsonen. Da Luis Suárez var under karantæne fik Munir en masse spilletid og selvom han indledningsvist gjorde det udmærket, så er han statistisk blevet slået af pinden af Sandro Ramirez og har siden ikke formået at imponere Enrique på førsteholdet.

Hos Pedro og Sergi Roberto skulle der være tale om permanente aftaler mens Barcelona er tilbøjelig til at udleje Munir. Han er blot 19 år og har en stor fremtid foran sig hvilket Barcelona ønsker at drage fordel af. Det bliver dog næppe næste sæson, at han slår igennem på førsteholdet.

Pedro skulle ifølge avisen Sport foretrække at skifte til Arsenal mens også Manchester United og Liverpool skulle have vist interesse i en lille spanske angriber. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

6 min. David Villa: "Du har haft en stor karrie...
1 t. Jordi Alba: "Jeg kommer til at savne Xav...
4 t. Joan Laporta: "Alba har været så venlig,...
6 t. Joan Laporta: "Tak, Alba. Din afgang har...
8 t. Julian Araujo og Jordi Alba....
9 t. Ved Jordi Albas afskedsceremoni gik Demb...
10 t. Barca har ikke Ansu Fati med i planerne ...
11 t. Spilleragenten Pini Zahavi har tilbudt G...
12 t. Sæsonens La Liga-hold ifølge The Athleti...
13 t. Villarreal er ikke interesseret i at for...

Ugens mest læste

Seneste nyheder