Annonce


Annonce

Annonce

Pedro har udsigt til 90 minutter

Nyheder - 6. marts 2015
Pedro Rodriguez har vundet alt i Barcelona og slog for alvor sit navn fast i 2009, da han blev den første til at score i seks forskellige turneringer på én sæson. I flere sæsoner i træk var han førstevalget i angrebet, men siden ankomsten af Neymar har det været sparsomt med spilletid.

Alexis Sánchez var nemlig et skridt foran spanieren og siden han forlod klubben er det ikke gået bedre for Pedro. For i sommers ankom Luis Suárez og han er gået direkte ind i startopstillingen, hvor han spiller med Messi og Neymar. Pedro har derfor haft langt til spilletid, men har trods alt gjort det absolut godkendt de gange han har været på banen.

Søndag klokken 12.00 er der lagt op til fodbold på Camp Nou når Pedros favoritmodstander fra Madrid, Rayo Vallecano, kigger forbi. Til den kamp kan spanieren se frem til 90 minutter, da Neymar afsoner karantæne som følge af fem gule kort. Han er derfor uden for risiko for at skulle misse El Clásico den 22. marts.

Pedro har spillet over 300 kampe for Barcelona og selvom det er blevet til spilletid i hele 35 kampe i denne sæson, så har de fleste været som indskifter. Intet tyder dog på, at han kan slå hverken Suárez, Messi eller Neymar af og derfor har der længe været spekuleret i et klubskifte.

Pedro mangler tre mål for at runde 100 af slagsen for Barcelona og med udsigt til 90 minutter mod sin favoritmodstander kan der være et par mål at hente. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Pedro har udsigt til 90 minutter

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder