Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Liverpool klar til at købe Pedro

Nyheder - 31. marts 2015
Pedro Rodriguez har længe været rygtet væk fra Barcelona i takt med at han sjældent får spilletid i Barcelona. Daily Star kunne for nyligt berette, at spanieren koster i omegn af 145 millioner kroner hvilket Liverpool nu skulle være klar til at byde.

Pedro selv ønsker ikke at tale om sin fremtid før han har talt med Barcelona, der i flere omgange har været rigtig sløve til at tage fat i de nuværende spillere og få klarlagt en fremtid. Under alle omstændigheder lader det ikke til at Pedro ønsker at fortsætte på bænken og han skulle ifølge Mundo Deportivo være klar til at begive sig ud på et nyt eventyr.

Både Arsenal og Liverpool har længe været sat i forbindelse med angriberen, men det er Liverpool som har den største interesse i at hente ham og flere catalanske aviser beretter, at Barcelona er villige til at forhandle såfremt en klub vil hoste op med samtlige 145 millioner kroner.

Pedro blev under Pep Guardiola den første spiller nogensinde til at score i seks turneringer i én sæson; La Liga, Champions League, Copa del Rey, VM for klubhold samt de to Supercupper i Europa og Spanien. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Liverpool klar til at købe Pedro

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder