Annonce


Annonce

Annonce

Pjanic: Barcelona ville have mig

Nyheder - 3. april 2015




AS Roma-spilleren Miralem Pjanic indrømmer, at Barcelona viste interesse i ham senest han forlængede sin kontrakt med den italienske klub. Han fortryder dog ikke at han blev i Rom selvom store klubber - udover Barcelona - også var interesseret i ham.

- Jeg kender til den interesse, som Barcelona viste mig senest jeg forhandlede med Roma. Barcelona, Paris SG og Bayern viste interesse, men Romas fans ville have mig til at blive ligesom også klubben ønskede min tilstedeværelse. Jeg har ikke fortrudt, at jeg forlængede med Roma, fortæller han.

25-årige Pjanic er blandt de bærende kræfter på Romas mandskab og har i denne sæson medvirket i 37 kampe kontra sidste sæsons 38 kampe. Mange Barcelona-fans havde gerne set ham i klubben, men i øjeblikket lader det til at Paul Pogba er første prioritet til midtbanen og derfor er Pjanic ikke længere et emne.

Ifølge italienske medier er Barcelona tæt på at lukke en aftale med netop Pogba, der dog først starter op i Barcelona i sæsonen 2016/2017 grundet klubbens transferkarantæne. Selvom han gerne må spille med fra januar 2016, så kan han være lukket til Champions League, hvis han spiller i turneringen for Juventus. Det er dette forbehold klubben gør sig i, da man ønsker ham med i alle turneringer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Pjanic: Barcelona ville have mig

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder