Annonce


Annonce

Annonce

Braida: Pedro fortsætter i Barcelona

Nyheder - 16. maj 2015




Det er nok meget, meget få fans af Barcelona der kan forestille sig Pedro blive i klubben til næste sæson. Den lynhurtige angriber startede sin karriere som lyn og torden, bankede mål ind på samlebånd, fik anderkendelse verden over og blev den første spiller nogensinde til at score i seks forskellige turneringer på én sæson.

Men siden sidste sæson har spilletiden været knap, da Messi har været fast mand på holdet mens Tata Martino i sidste sæson forsøgte at indarbejde Neymar på holdet hvorfor Pedro ikke fik lov til at spille hver gang i takt med at Alexis også havde noget at skulle sige. Med Messi, Neymar og Suárez i dagens angreb må Pedro se langt efter spilletid - han er nemlig backup for de tre angribere.

Selv har han udtalt, at han efter sæsonen vil vurdere sine muligheder, men ingen tror på, at han i endnu en sæson vil leve i skyggen af de tre spillere og derfor tyder meget på, at han skifter hurtigst muligt. Den tanke følger Ariedo Braida dog ikke.

- Pedro er og vil forblive en Barcelona-spiller. Han er meget, meget vigtig for holdet og han har en kontrakt hvorfor han fortsætter på Camp Nou, fortæller Braida ifølge en italiensk kilde, der spottede ham i Italien.

Han var angiveligt i Italien på grund af den 21-årige Mateo Kovacic, som Barcelona har et godt øje til. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Braida: Pedro fortsætter i Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder